👷‍ Deze website loopt op haar laatste benen. In januari 2023 zal ze van het internet verdwijnen.👋
ZINDERDREVEFEESTEN 2017 -  teamtlissewegenartje

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

ZINDERDREVEFEESTEN 2017

ONTBIJT OP STRAAT

Naar aanleiding van 'Vlaanderen Feest' en de jaarlijkse zomerkermis organiseerde Team Tlissewegenartje terug hun 'Zinderdrevefeesten' met als start het bekende en overheerlijke 'ontbijt op straat' die doorging in de Pol Dhondtstraat. Er waren niet minder dan 150 gegadigden  ingeschreven waarbij alle tenten volzaten. Door het regenachtig weer was het een beetje hectisch om iedereen een droog plaatsje te geven wat zeker lukte. De gasten mochten naar hartelust hun buikje vullen al dan niet vergezeld van een flesje Cava. Na dit stevig ontbijt ging iedereen tevreden huiswaarts en beloofden volgen jaar zeker terug van de partij te zijn.

Enkele sfeerbeelden.............KLIK HIER!

 

Onze zeer oprechte dank voor de steun vanwege: "BRUGGE KAAS" - "ZESPRI SUNGOLD Kiwifruit" - "TROPICANA Fruitsappen" - "FEESTCOMITEE Lissewege" - "FEESTCOMITEE Zeebrugge" - "TANTE MIE" - "BAKKERIJ HENDRIK" - "DIRK STAELEN" - "VLAANDEREN FEEST" - "STAD BRUGGE" - "Café DE VREDE Zeebrugge" - café "TERMINUS Heist" en alle mensen die bij ons kwamen ontbijten!

DE AVONDMARKT

Met het prachtige weer was er heel wat volk afgekomen naar onze jaarlijkse "Zinderdrevefeesten" met de kermis-avondmarkt op 4 juli. Vele deelnemers voor de rommel- en de popUpmarkt zorgden voor een sfeervolle en gezellige drukte in de Pol Dhondtstraat. Het was tevens 'de place to be' om vele vrienden en familie te ontmoeten en lekker lang te keuvelen met een frisse pint en een lekkere warme hap. Ook ons team had  de Pol Dhondtstraat terug omgetoverd tot z'n nu welbekende locatie voor de 'Zinderdrevefeesten'.
Het Feestcomité met als voorzitter 'Rik Provoost' mocht er alvast de officiele opening van de avondmarkt inzetten samen met Schepen 'Hilde Decleer, gemeenteraadslid 'Mathijs Goderis, organisator van de jaarlijkse Beeldenroute 'Gratien Dendooven' , hun dames en genodigden. Tevens mochten zij het bezoek ontvangen van een knappe verschijning: Finaliste van de verkiezing 'Miss De Luxe 2018 "Lindsey Casteleyn".

Enkele sfeerbeelden........KLIK HIER!