Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

DE AVONDMARKT

Dinsdag 5 juli 2016 ging traditioneel de kermis-avondmarkt door. Ons team had héél wat voorbereidend werk gedaan om tijdens en in aanvulling van de kermisdagen hun 2de 'Zinderdrevefeesten' op deze dagen te organiseren. Afgelopen zondag hadden we een succesvolle 'ontbijt op straat' en voor de dinsdag hadden heel wat standhouders zich ingeschreven voor de 'Pop-Up en de rommelmarkt in de Pol Dhondtstraat. Verder kon er nog genoten worden van een 'springkasteel, schminkstand, haartooi van de Gezinsbond,Mojito- en Cavabar, gewichtheffen van Hubert Jacxsens, muziek met een optreden van 'Tunes Borrowed', judodemonstratie van judoschool Sen No Sen', gezichtsmaskers van Angelique Muir, enz, enz......!
Dat het weerom gezellig was kon je merken aan de massa volk die ons bezocht heeft. Ook kregen we het bezoek van Focus-TV. die een opname maakte van onze ' Boomgezichten'.

Een sfeerbeeld.........KLIK HIER!


Officiële opening van de avondmarkt met het Feestcomité, Schepenen, Gemeenteraadsleden en genodigden.


Judo demonstratie met de kleintjes


Focus-TV op bezoek!


Kunstenares Angelique Muir maakte een gezichtsafdruk van Charlotte Govaert (VZW Glek)


Voorzitter van het Feestcomité Zeebrugge 'Michel Monbaliu' probeert hier het record gewichtheffen te verbreken.


Speciale haartooien door de 'Gezinsbond'


Super optreden van de coverband 'Tunes Borrowed'

Filmpje van Michelleke van het witte dorp


Focus Tv op bezoek - Klik op de afbeelding!

BEDANKT !

Onze oprechte dank voor de medewerking en steun voor het welslagen van onze 2de 'Zinderdrevefeesten' : "Stad Brugge, Feestcomité Zeebrugge, Feestcomité Lissewege, de Gezinsbond, Henk Declerck, Angelique Muir, café De Mansarde, fruitsappen Tropicana, café De Vrede, Herbo liften, buurtcheques Brugge, Politie Brugge, Provincie West Vlaanderen, covergroep Tunes Borrowed, Judoschool Sen No Sen, de bewoners van de Pol Dhondstraat, ons gedreven team en alle andere verdienstelijke mensen die ik moest vergeten hebben".

IN DE KRANT