Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

ZINDERDREVEFEESTEN 2016

Voor de 2de maal organiseerde ons team de 'Zinderdrevefeesten' met natuurlijk op zondag 'Ontbijt op straat'. De vroege morgen begon echter niet goed, ons team had alles klaar gezet op straat toen we een hevige regenbui over ons kregen. Gelukkig ging dit vlug over maar we moesten herbeginnen met alles af te drogen. De moed niet verliezen was ons motto, we waren op tijd klaar om de 150 ontbijters te ontvangen. Ze konden hun buikje rond eten want we wensten dat er niemand van tafel met nog honger mocht weggaan. Ook zorgden Patrick en Miriam terug voor spek met eitjes wat bij velen in de smaak viel. Voor de kleinsten zorgden we dit jaar voor een springkasteeltje waar druk gebruikt werd. Iedereen was tevreden en enthousiast over ons ontbijt zodat we dit héél waarschijnlijk zullen overdoen

Het was weer in orde, iedereen tevreden alsook wij die ons best hebben gedaan om de mensen te verwennen en ze te laten genieten van zoveel lekkers!

BEDANKT

Langs deze weg willen wij verschillende firma's, handelszaken en mensen bedanken voor hun steun voor het welslagen van deze tweede editie van  'ontbijt op straat'.

Bedankt: ' Feestcomité Lissewege,Tropicana Zeebrugge, Zespri Kiwi's, Herbo liften, Bakkerij Hendrik, kruidenierswinkel Tante Mie, Café De Vrede, Michel Monbaliu, Dirk Staelens, Mario Barremaeker, Brugge kaas, en als we soms nog iemand vergeten hebben, onze excuses maar toch allemaal duizendmaal bedankt!

Enkele sfeerbeelden............KLIK HIER!