Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

DAG 2 - de avondmarkt

Dinsdag 7 juli 2015 ging traditioneel de kermis-avondmarkt door. Ons team had héél wat voorbereidend werk gedaan om tijdens en in aanvulling van de kermisdagen hun 1ste 'Zinderdrevefeesten' op deze dagen te organiseren. Afgelopen zondag hadden we een succesvolle 'ontbijt op straat' en voor de dinsdag hadden heel wat standhouders zich ingeschreven voor de 'Pop-Up en de rommelmarkt in de Pol Dhondtstraat. Verder kon er nog genoten worden van een 'springkasteel, schminkstand, Mojito- en Cavabar, muziek met een optreden van 'Take Four', dansdemonstratie van 5 professionele Lisseweegse danseressen, enz, enz!

Officiele opening van de kermis-avondmarkt en onze 'Zinderdrevefeesten'

Muziekoptreden met 'Take Four'

Prachtig dansoptreden van 5 Lisseweegse talentvolle danseressen

Bekijk enkele sfeerbeelden van deze 1ste Zinderdrevefeesten....KLIK HIER!

Voorbereiden van de meisjes samen met Nikie

Na het vele werk

Na het vele werk, het succes van onze Zinderdrevefeesten en het vele opruimen mocht ons team samen genieten van een lekkere spaghetti, bereidt door onze kokkin 'Miriam'.
We hebben samen héél wat werk verzet om trots op onze prestatie te zijn. Felicitaties kwamen van Schepen Decleer en verschillende functionarissen. En nu op naar de volgende.......de Lichtfeesten op 21 & 22augustus 2015. Afspraak terug in de Pol Dhondtstraat.

ONZE OPRECHTE DANK

Onze oprechte dank voor de medewerking en steun voor het welslagen van onze éérste 'Zinderdrevefeesten' : "Stad Brugge, Feestcomité Zeebrugge, Feestcomité Lissewege, Springkastelen Buwanjump, Henk Declerck, café De Mansarde, fruitsappen Tropicana, café De Vrede, Herbo liften, buurtcheques Brugge, de bewoners van de Pol Dhondstraat en alle andere verdienstelijke mensen die ik moest vergeten hebben".