Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

VOGELNESTKASTJESROUTE

Na de breiwerken in 2014 en de boomgezichten in 2016, organiseerde ons team een nieuwe actie voor dit jaar. 2017 zou het jaar worden van zelfgemaakte of gepimpte nestkastjes gemaakt door de buurtbewoners van de Pol Dhondtstraat alsook hun familie en vrienden. Ook deden de leerlingen van het Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord afdeling Lissewege en Gratien Dendooven, de inrichter en bezieler van de jaarlijkse Beeldenroute mee. Verder staat er een reuze nestkast in graffiti gespoten door een Brugse graffiteur.

REUZE VOGELNESTKAST

Onze project ontwikkelaar 'Dirk' had het idee om een grote nestkast rondom een boom te maken zonder zonder deze schade toe te brengen. Hij bedacht een systeem waarbij hij met enkele platen en schroefijzers er de constructie op kon plaatsen. Daarna werd de nestkast professioneel aangepakt door een Brugse graffiteur.

Foto's van de opbouw van de nestkast

Bekijk de foto's van de opbouw van de grote nestkast.....KLIK HIER!

De versiering van de nestkast......KLIK HIER!

DE VERNISSAGE

Op zaterdag 24 juni werden alle nestkastjes opgehangen en werden 's avonds de makers en versierders van de nestkastjes uitgenodigd voor de vernissage. Natuurlijk was er vanzelfsprekend het gebruikelijke natje en droogje bij.

Bekijk enkele foto's van een prachtig resultaat.......KLIK HIER!

WAAROM NIET

Nog leuke en mooie foto's......KLIK HIER!