Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

VLINDERS IN DE ZINDERDREVE

Na de breiwerken in 2014, de boomgezichten in 2016, de zelfgemaakte of gepimpte nestkastjes in 2017 organiseerde ons team een nieuwe actie voor dit jaar. 2018 zou het jaar worden van zelf gefabriceerde of gepimpte vlinders gemaakt door de buurtbewoners van de Pol Dhondtstraat alsook hun familie en vrienden. Ook deden de leerlingen van het Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord afdeling Lissewege terug mee alsook onze Gratien Dendooven, de inrichter en bezieler van de jaarlijkse Beeldenroute. Nieuw dit jaar kregen we ook de medewerking van woonzorgcentrum 'Regina Coelie' waar de crea, vlinders maakten met kapstokken en mensen met jong dementie van de 'Rozelaar', vlinders in bocalen creëerden. 

Bekijk enkele sfeerbeelden...........KLIK HIER of..............HIER!

Zie ook de vlinders door het oog van de camera van Frank Vergucht....KLIK HIER!

VLINDERS PIMPEN MET DE LEERLINGEN VAN TER POORTEN

Ook kregen wij terug de medewerking van de leerlingen van het stedelijk onderwijs Brugge-Noord - Ter Poorten en de sympatieke Meester Michiel. Voor de leerlingen was het terug een leuke en kleurrijke ervaring.

Enkele sfeerbeelden door Meester Michiel.......KLIK HIER!

OPHANGEN VAN DE VLINDERS EN OFFICIELE OPENING

Bekijk enkele sfeerbeelden van het ophangen van de vlinders in de bomen en tevens de officiele opening met de medewerkers die doorging op zaterdag 30 juni 2018......KLIK HIER!

BRUGSE BUURTEN

Ook zijn onze vlinders opgenomen Bij de 'Brugse Buurten' met een aanvraag voor een 'Buurtoppepper'..........KLIK HIER!

NOG ENKELE SFEERBEELDEN