Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

TEAM TLISSEWEGENARTJE BOUWT ZIJN ACTIVITEITEN AF

Na jarenlange belangloze inzet heeft het team van Tlissewegenartje besloten om in alle schoonheid met bepaalde activiteiten en evenementen te stoppen. De oorzaak ligt niet aan de roddels die men verspreidde op en rond het marktplein, dat sommige teamleden ruzie met elkaar zouden hebben. Dit is zeker niet waar en uit de lucht gegrepen. De feitelijke oorzaak is dat de meeste medewerkers een beetje ouder worden en het zwaar wordt bij sommige activiteiten. Spijtig genoeg is er geen opvolging voor deze mensen en had het team ook te kampen met logistieke steun.

Volgende evenementen zullen geschrapt worden: " de Zinderdreve feesten met het 'ontbijt op straat'  en het buurtfeest met de 'rommel- Pop-Up- en avondmarkt' alsook de tweedaagse Lichtfeesten waarbij ze nooit konden rekenen op een geldelijke -  of logistieke steun van Brugge-Plus". 
Dit jaar geven ze wel nog onze medewerking bij de halloweenwandeling die doorgaat op 31 oktober te Zeebrugge.
Zeker staat vast dat het team nog zal deelnemen aan de "jaarlijkse Beeldenroute" van Gratiën en Angele met het aankleden of versieren van de bomen langs de Pol Dhondtstraat en ook "Dag van de Buren" waar buurtbewoners samen komen op onze bankjes en zelf zorgen voor een drankje en een hapje.
Ook zal je nog geregeld het team  kunnen zien op 'de bankjes' waar het altijd leuk en gezellig is en ook tijd zullen hebben om dan ook eens te roddelen en kritiek te geven over sommige jaloerse medeburgers.

Nog een woord van oprechte dank aan iedereen die ons genegen waren en  altijd gesteund hebben met in het bijzonder Bjorn Crevits, Sandra Janssens, Herbo-liften en Ter Poorten voor de logistieke steun, verder nog de Feestcomité's van Lissewege en Zeebrugge.

Vanwege ons team:
 'Fabienne en Dirk' - 'Jurgen en Dominique' - Vanessa, Patrick en Amber' - 'Martine en Norbert' - 'Josiane en Eric' - 'Alain en Diane' - 'Miriam en Rudi' - Carine.

De vogelnestkastjes werden tevens verwijdert uit de bomen waarbij het team meegedaan heeft aan de 23ste editie van de jaarlijkse Beeldenroute.

Eric geeft een woordje uitleg op de 'fin de saison' van het team aan de de deelnemers
van de nestkastjesroute en de sponsers over de doelstellingen die 'Team Tlissewegenartje' zal nemen in de toekomst.

Miriam kreeg een bloemetje en een geschenk van de teamleden aangeboden omdat zij vele jaren zorgde dat haar mensen nooit honger hadden en altijd iets te eten kregen.

Nog enkele foto's:

.