OPROEP VAN HET TEAM VAN TLISSEWEGENARTJE

Beste vrienden en bloglezers, zoals verleden jaar doen wij terug mee aan de actie: "Vollenbak voor de vereniging" van 'Brouwerij Maes-Pils'. Om onze kas te spijzen vragen wij zo veel mogelijk Maes Pils en/of Maes Radler- kroonkurken en/of lipjes. Per 1.000 kroonkurken of lipjes wordt er 100 Euro gestort op de rekening van ons team Tlissewegenartje. Deze financiele steun kunnen we gebruiken bij het terug deelnemen aan de Lichtfeesten 2017, daar we op steun van Brugge-Plus niet moeten rekenen. Verleden jaar kregen we welgeteld 'een half zakje T-lichtjes'.

De  Maes Pils en/of Maes Radler- kroonkurken en/of lipjes kun je afgeven bij 'Vermander Martine', Pol Dhondtstraat 18 Lissewege. Bedankt bij voorbaat!

WELKE MAES PRODUCTEN DOEN MEE?
Dit jaar doen alle Maes-producten mee. Drink je liever alcoholvrij? Great! Ook die kroonkurken en bliklipjes kunnen mee in je spaartas. Maes Radler-fan? Ook geen probleem.

STEUN ONS TEAM

Momenteel verdeelt Maes-Pils 200.000 euro onder de Belgische verenigingen!
Met ‘Vollenbak voor de Vereniging’ bieden ze allerlei verenigingen (lokale sportclubs, verenigingen, …) de kans om extra geld in kas te krijgen. Dankzij Maes maken ze meer mee. Maes drinken en verdien tot 1.000 euro voor een vereniging.

*********************************************************************

Momenteel verzamelen wij ook de kroonkurken en bliklipjes van Maes-pils!
Je kan die binnenbrengen bij Martine Vermander, Poldhondtstraat,18 en dit tot eind mei 2015!
Per 1000 lipjes/kurken krijgen wij €100, waarmee we materiaal kunnen huren voor de komende evenementen in ons dorp!

Ons team bestaat uit gedreven mensen die de krachten bundelen om verschillende evenementen te organiseren in Lissewege!

Iedereen kan ons steunen met een vrijwillige bijdrage die men kan storten op het nummer: BE26 7360 0324 6029 t.v.v. Team Tlissewegenartje. Wij krijgen geen enkele steun van de overheidsinstanties en het is best moeilijk voor ons om de nodige financiën op te brengen bij verschillende evenementen in ons dorp zoals: "Dag van de buren - Avondmarkt - Lichtfeest - Halloween,...."
Alvast onze hartelijke dank voor uw steun!

Het team van Tlissewegenartje