Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

HALLOWEEN 2011

Wie griezelt mee op onze 3de Halloweentocht ?

 

De vriendenkring " Lissewege Leeft" presenteert dit jaar  "Vampierenjacht".

Wie griezelt mee op onze 3de Halloweentocht ?

Vorig jaar hebben de kinderen alle spoken gevangen.

Maar  mensen die het kunnen weten, namelijk de heksen van Lissewege, hebben ons gewaarschuwd dat er na zonsondergang nog vampieren door de straten ronddwalen.

En die gaan wij met de hulp van alle kinderen verjagen.

Na het succes van vorig jaar (meer dan 800 deelnemers), vieren wij Halloween 2011 in een nieuwe versie en een nieuw thema. De organisatie heeft geïnvesteerd in meer figuranten en stopplaatsen. Zelfs de inwoners langs het parkoers hebben een extra inspanning beloofd.

Wij hebben gekozen voor een nieuwe, ruimere en meer comfortabele startplaats, zodat er voor iedereen binnen een plaats is. Het systeem met de ruilbonnen wordt afgeschaft wegens te omslachtig.

Dit jaar willen wij nog meer verklede mensen zien. De massa verklede kinderen en volwassenen maakt dit feest nog plezanter.

Op maandag 31 oktober 2011, na zonsondergang, het uur waarop de vampieren op straat komen, wordt de jacht geopend.

Iedereen is van harte welkom, ook de ouders en hun vrienden.

Wij hopen op rustig herfstweer, maar wind of regen houden ons niet tegen.

Bij regenweer worden tenten in gebruik genomen om het voor iedereen aangenaam te maken.

Vrije start vanaf 18.00 tot 20.00 uur in zaal  "Levensvreugde"

Adres : Lisseweegsvaartje 45 in Lissewege dorp.

(langs de Lisseweegse Watergang / richting Zwankendamme /  tegenover het blindencentrum)

Tijdens de kindvriendelijke wandeling organiseren wij opnieuw een wedstrijd voor kinderen en volwassenen. Op de startplaats ontvangt iedere deelnemer een wedstrijdformulier.

Dit formulier kan ingevuld afgegeven worden op de aankomstplaats. De winnaar krijgt een mooie prijs. Ten laatste om 22.30 uur wordt de naam van de winnaar bekend gemaakt op de aankomstplaats.

Aankomst ten laatste om 22.00 uur in het Jacob Reyvaertheem (Markt - Lissewege).

Kinderen vergezeld van de ouders stappen door straatjes en verharde wegeltjes van het witte dorp over een afstand van 3 kilometer (ongeveer 1 uur wandelen). Onderweg en op de diverse stopplaatsen is er animatie voor de kinderen verzorgd door talrijke figuranten. Op de verschillende stops krijgen de kinderen naar aloude Halloweentraditie gratis fruit, soep, snoep en drankjes. Beste kinderen, dit jaar doen we daar bovenop nog een extra inspanning aan de laatste halte. Wat zou dit kunnen zijn ??????

Gratis parking (aan het station) op 150 meter van de startplaats.

Ook dit jaar is rekening gehouden met de volwassenen. Er is gratis halloweensoep en een wedstrijd. Er zal een hapje te koop zijn en er is de jeneverbar. Dit alles aan zeer democratische prijzen.

Het is de ambitie van onze groep om met de opbrengst van de Halloweentocht volgend jaar een tweede paaseierenraap te organiseren en tijdens het zomerverlof een nieuw sportief evenement voor kinderen. Meer nieuws hierover op een later tijdstip.

Prijs voor deelname aan Halloween : 4 euro per deelnemer (kind of volwassene)

Gelieve voor 22 oktober 2011 in te schrijven(wees niet te laat!)via de website (betaald = ingeschreven). Bij de betaling graag vermelden: "Vampierenjacht" , naam en voornaam, en aantal personen (vermelding aantal kinderen en volwassenen). Schrijf je in via de website........KLIK HIER!