Halloweentocht 2014, ons team verleende terug zijn medewerking aan "vzw Lissewege-Leeft"

De voorbereidingen

Het team is al enkele dagen bezig met het verzamelen van pompoenen en bladeren, maken van allerlei versiering en grafstenen, dan ook nog het opzetten van de tenten, verlichting en geluid installeren, enz....dit om de vele honderden bezoekers te ontvangen.

1 uur voor de start

Een uur voor de start was het tijd om ons te verkleden en te laten schminken door Angelique die echte heksen en andere gedrochten toverde met haar handen.

Het ganse team is er klaar voor

Iedereen aangekleed, geschminkt en in een goede stemming is het team klaar om de wandelaars de schrik van hun leven te bezorgen. We zijn de laatste halte van het mooie parcours en de slechte heksen moet op deze plaats gestraft worden door opsluiting, verbranding, geseling en belanden dan ook op het heksenkerkhof. De vele nabestaanden en griezels kunnen dan ter nagedachtenis genieten van een drankje in "Café Delle".

Een beeldverslag

Bekijk hier de foto's en film genomen door Michel en Annelies Derycker, Tlissewegenartje en vele anderen!

Filmpje door Michelleke van het witte dorp

Op 31 oktober 2014 was Lissewege weer omgetoverd tot een heus spookdorp.Menig huisje en vitrine werd er door de bewoners en plaatselijke handelaars ter gelegenheid van halloween prachtig versierd. Het werd er ook weer lekker griezelen met spoken, heksen en andere creaturen.Vele kinderen kwamen er op bezoek om deel te nemen aan de jaarlijkse halloweentocht door de straten van het witte polderdorp.Ze konden op zoek gaan naar snoep en verborgen heksjes om een prijs in de wacht te slepen.
In de Pol D’Hondtstraat lieten de leden van Team ’t Lissewegenartje zich weer van hun beste kant zien.Een kleurrijk en sfeervol versierde straat omgetoverd in een heus kerkhof met pompoenen, skeletten en griezelige personages lieten menig bezoeker volop genieten van deze toffe halloweensfeer....

Enkele sfeerbeelden van de halloweenwandeling.......KLIK HIER!

Bekijk ook de foto's van Annelies.......KLIK HIER!

ONZE WELGEMEENDE DANK

Onze welgemeende dank voor de toffe medewerking gaat naar: de hobbyclub van Levensvreugde, Jhonny Schmidt, HERBO liften, Angélique Desmit, Sylvain Vanmassenhove en alle medewerkers en figuranten van deze geweldige en geslaagde avond!