Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

ONS TEAM NAAR ZEEBRUGGE

Het nieuwe Zeebrugse Buurtcomité 'de Zatjassen' pakten zaterdagavond 31 oktober 2015 uit met de eerste editie van hun Halloweentocht. De kinderen en hun begeleiders trokken in groepjes van aan de Markt waar de inschrijvingen doorgingen tot aan de sporthal van Zeebrugge waar het team van 't Lissewegenartje post gevat had als eindpunt en waar de kinderen de magische bol konden vinden aan het boerderijtje waar tevens een griezelig kerkhof stond.   

Heel wat bewoners van de Eiensluisstraat hadden hun woning prachtig versierd voor Halloween. Kinderen konden bij verschillende huizen aanbellen waar ze snoep kregen. De Zatjassen pakten uit met het event nadat de jaarlijkse Halloweentocht in Lissewege dit jaar door omstandigheden niet kon doorgaan. Ze mochten meteen voor hun eerste editie meer dan 400 deelnemers inschrijven, wat een bijzonder groot succes was. De organisatoren konden op de medewerking rekenen van de vele buurtbewoners en figuranten van de Eiensluisstraat, het Feestcomité Zeebrugge, Team Tlissewegenartje, Carrefour Zeebrugge, Buurtcentrum en verschillende locale handelaars en sponsors waarvoor hun oprechte dank. Enkele sfeerbeelden door Paula, Nancy en nog enkele.......KLIK HIER! 

Halloweentocht 2015

HALLOWEENTOCHT TE LISSEWEGE GAAT DIT JAAR NIET DOOR:

Tot onze spijt moeten wij jullie laten weten dat de Halloweentocht in Lissewege dit jaar uitzonderlijk en éénmalig niet doorgaat. We zijn ervan overtuigd dat de Halloweentocht op 31 oktober moet vallen, de nacht van Halloween. Alleen begint de herfstvakantie dit jaar, in tegenstelling tot andere jaren, pas na Halloween. Het is daarom onmogelijk voor ons, leden van VZW Lissewege Leeft, om ons vrij te maken in de dagen voor de vakantie om alles te organiseren. We hopen op jullie begrip voor de situatie en verzekeren jullie: volgend jaar zijn we er weer!

VZW Lissewege Leeft